Toonaangevende eigenschappen

Weest gerust met  Magic Webservices & Solutions Webhosting

Supersnel ladende websites

Van hardware via serversoftware tot en met de webapplicatie volledige tuning van de snelheid. Dit leidt tot supersnel ladende websites en ultieme gebruikerservaring.

(Bijna) Geen downtime (99.7% uptime)

100% uptime bestaat niet. Maar we zitten er wel heel dichtbij. Wij streven ernaar alleen even down te gaan voor kritieke updates die ver van tevoren zijn aangekondigd. Echte downtime komt zelden voor. Mocht het toch gebeuren dan is het totnogtoe van korte duur geweest en wist u van de hoed en de bekende rand.

Uitgebreid controlPanel

Wij houden ook van controle. Ook van cPanel. Met cPanel bereikt u echt totale controle over uw account. In principe heeft u ons niet meer nodig. DNS aanpassen? Dat kan. Gebruiker voor FTP toevoegen? Kan ook. Weet u niet hoe het moet? Vraag het ons, het is gratis en we helpen u graag.

Uitgebreide beveiliging tot in de puntjes

Niets is 100% te beveiligen. Maar we zitten er wel dicht tegenaan. We weten veel maar kunnen niet alles alleen oplossen. Daarvoor hebben we uitstekende leveranciers. Maar vlak uzelf niet uit. U bent de gebruiker en we helpen u om zo bewust mogelijk te zijn en te blijven van mogelijk zwakke plekken in de beveiliging. Oftwel, samen kunnen we zorgen voor een veilig Internet een een prettige online beleving.

Wij bieden de beste hosting voor onze klanten

Excellente hosting

Wij leveren de best mogelijke hosting aan onze klanten.

Vraag nu aan!
We leveren niet alleen de beste service, we leveren ook nog eens de beste prijs/kwaliteit verhouding

Concurrende prijs

Een redelijke prijs is belangrijk. Maar wat krijg je daarvoor terug? Bij ons in ieder geval uitstekende support en de garantie dat je waar krijgt voor je geld. Ben je toch niet tevreden? Kan gebeuren. Niet vaak, maar het kan gebeuren. In dat geval doen we ook niet moeilijk. We gaan voor een tevreden klant. Maar mocht je ondanks alles toch ontevreden zijn dan willen we graag dat je ons toch tevreden verlaat. Oftewel, je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen.

Vraag nu aan!
We bieden niet alleen de beste service maar ook de meest betaalbare prijzen aan. Oftewel een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Concurrerende prijzen

Wij kopen tegen groothandelsprijzen in en we geven ons voordeel graag terug aan onze klanten. Zo heeft u gegarandeerd de beste deal voor uw geld!

Get Started!

Compleet Flexible Hosting

Elke site die we hosten heeft het complete scala aan opties beschikbaar

Wij streven naar 100% klant tevredenheid. Dat is moeilijk maar voor ons een echte uitdaging waar we blij van worden.

Onze pakketten bevatten enkel en alleen restricties op bandbreedte en schijfruimte. Heel transparant, wij worden hier namelijk ook door onze leveranciers op afgerekend. Niets bijzonders dus. Mocht u toch nog specifieke wensen hebben dan hebben wij daar vrijwel altijd een passend antwoord op. Laat het ons weten! We helpen u graag.

WordPress 97%
WooCommerce 95%
Klanttevredenheid 97%
Gebruikersgemak 97%
Expert Support 95%