Onze waardes


Onze toewijding aan onze mensen is de sleutel tot ons succes

Ontmoet ons team

Ontmoet ons team, elke lid heeft een specifieke taak

Janno Hordijk (magicfingers)

De oprichter en eigenaar van MagicServices. Een technicus en programmeur van nature. Geef hem een probleem en hoe groot het ook is, hij heeft wel een oplossing voor handen. Zijn passie ligt vooral in het oplossen van complexe problemen in programma’s. Hij kent behoorlijk wat programmeertalen maar hij voelt zich als een vis in de bekende vijver als het C#.net betreft.

Hans van Kalsbeek

In ons team een ware magiër die de boodschap van de ondernemer weet over te brengen. Hij verzorgt en ontwerpt alle soorten communicatie: van een huisstijl, advertentie, autobelettering of brochure, tot en met de complete aanpak en begeleiding van communicatie-uitingen in de breedste zin van het woord. Creatief zakelijk, zakelijk creatief. Oftewel: altijd vanuit de klant gedacht en altijd doelgericht.

Ruud Hanou

Hij is een ervaren communicatie-specialist. Hij beschouwt het als een uitdaging met u te bekijken hoe hij samen met u communicatie professioneel én met een geringe investering kan inrichten. Zijn specialisme is multimediale communicatie. Hij heeft ervaring met grote bedrijven en overheden maar werkt ook graag voor starters en ZZp-ers in de zakelijke dienstverlening.